Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls inicia un projecte d’acompanyament personalitzat a la inserció per a joves

La societat municipal Grameimpuls posa en marxa el projecte REACTIV@NT dirigit a 40 joves de 16 a 30 anys on poden participar d’un procés personalitzat d’acompanyament i suport. El programa els ajudarà a identificar quins són els seus interessos i motivacions, orientar les seves trajectòries educatives-formatives i de futur professional i executar el seu propi projecte vital i professional amb una oferta de serveis flexible i adaptada a les seves necessitats, per tal d’inserir-se en el món laboral o bé retornar al sistema educatiu.

Es treballaran les potencialitats del jove amb la realització d’actuacions de tutorització, d’orientació, de coneixement i exploració de l’entorn laboral, de formació i inserció, ajustades a les necessitats de cada persona.

L’itinerari d’acompanyament a la inserció facilitarà l’accés dels joves que així ho defineixin en el seu projecte professional a un curs de l’especialitat de Cuina i Serveis de Bar i Restaurant amb una durada de 275 hores i la possibilitat de realitzar 50 hores de pràctiques en empreses del sector.

Aquest projecte es desenvolupa en el marc de la iniciativa europea de la Garantia Juvenil amb un objectiu molt definit i intens d’acompanyament individual per la definició del jove del seu projecte ocupacional i/o formatiu per a la seva inserció en el mercat de treball i/o per a la continuïtat formativa o de retorn al sistema educatiu.

El projecte està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per Grameimpuls, SA.    

 

 

Data de publicació: 27/04/2017