Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

‘Imatge personal + actitud = influència i venda’, nova acció formativa a Grameimpuls

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza la formació Imatge personal + actitud = influència i venda. La sessió dedicada a saber gestionar la pròpia imatge i conèixer la comunicació de la imatge personal per tal de poder assolir els objectius professionals. 

Tots projectem la nostra personalitat a través de la imatge que oferim a l’exterior, per això és molt important mantenir una bona imatge personal, ja que aquesta serà la guia que conduirà a una correcta imatge professional. Està comprovat, que una persona que projecta habilitats de lideratge i seguretat, combinades amb una bona presència, aconsegueix captivar als seus col·laboradors i, per tant, aconseguir els objectius que es proposi.

La formació tindrà lloc el dia 19 de juny (de 16.00 a 20.00 hores), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Podeu consultar el contingut complert del temari aquí

Data de publicació: 29/05/2017