Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls organitza sessions per informar sobre els ajuts a l’autoocupació

Grameimpuls ha organitzat un seguit de sessions per informar sobre els ajuts a l’autoocupació. Les trobades, que van dirigides a persones emprenedores, s’aniran fent de manera quinzenal al llarg de tot el període que estigui oberta la tramitació de la subvenció. Les primeres dues sessions programades tindran lloc el dilluns 3 de juliol en torn de matí (10 hores) i el dimarts 18 de juliol en torn de tarda (16 hores).

Les sessions tindran una hora de durada i seran impartides per personal tècnic del Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls. Per poder assistir-hi, caldrà fer inscripció prèvia posant-se en contacte amb el Centre d’Empreses Can Peixauet, de forma presencial (av. de la Generalitat, 99-101), per telèfon, trucant al 93 466 52 24 o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat, afegint-hi nom i cognom, DNI, correu electrònic, telèfon de contacte, adreça postal, nivell d’estudi, situació laboral i en cas que l’empresa ja estigui muntada, nom de l’empresa i sector d’activitat.

 

300.000 euros en ajuts

Les ajudes a l’autoocupació podran cobrir, entre altres, la quota d’autònoms dels sis primers mesos, la taxa municipal de llicències d’obres, la d’obertura de l’establiment, el cost tècnic o projecte de negoci expedit per un/a arquitecte/a o enginyer/a (amb un màxim de 1.000 €) o els costos de la gestoria per iniciar l’activitat. En conjunt, l’Ajuntament podrà subvencionar fins a 4.000 euros per a cada projecte empresarial.

Aquests ajuts els concedeix l’Ajuntament amb el suport econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2016-2019 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). En total, s’hi destinaran prop de 300.000 euros. 

Data de publicació: 23/06/2017