Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls organitza una formació per millorar la productivitat personal

L’activitat està orientada a les persones que estan molt disperses donat el nivell d’estímuls al que estan sotmeses o al volum de feina que han de gestionar diàriament

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza una sessió formativa per donar eines concretes que ajudin a millorar la productivitat personal en un context accelerat amb cada vegada més distraccions. Amb el títol Cada cop som menys, fent més i de tot: eines de productivitat personal per homes i dones orquestra, l’activitat està orientada a totes les persones que gestionen un gran volum de feina i són professionals multitasca. 

Segons els experts, les tres habilitats del segle XXI seran l’empatia, l’escolta i la capacitat de centrar l’atenció en un món cada vegada més dispers. Aquesta sessió formativa dotarà els participants de recursos que els ajudin a estar més focalitzats a la feina, fent servir dues metodologies contrastades: el mindfulness i el mètode “Pomodoro”. La formació anirà a càrrec de la consultora Siakara.

L’activitat tindrà lloc el proper dijous 25 de maig (de 16.00 a 20.00 hores) al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L’assistència serà gratuïta prèvia inscripció, ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l’adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d’altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Podeu consultar el contingut complert del temari aquí.

Data de publicació: 20/04/2017