Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls organitza una sessió sobre botigues virtuals

Grameimpuls organitza una formació de 20 hores sobre negocis virtuals. Sota el títol Com crear una botiga en línia, l’acció té com a objectiu presentar les formes de comercialització electrònica, dotant als i les participants dels coneixements bàsics per construir i mantenir una botiga virtual amb aplicacions informàtiques en xarxa de codi lliure. La sessió tindrà lloc els dies 7 i 9, 14 i 16, 21 i 23 i 28 i 30 de novembre. 

La formació, que Grameimpuls organitza en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, està adreçada a empreses, en especial, al personal directiu com a responsable de les diferents àrees de gestió. Després de la finalització d’aquest taller, els i les alumnes seran capaços de crear una botiga online, ja es tracti d’una petita o d’una gran empresa, amb un aspecte atractiu, professional i 100% autogestionable.

La formació tindrà lloc els dies 7 i 9, 14 i 16, 21 i 23, 28 i 30 de novembre (de 14.15 a 16.45 hores), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Podeu consultar el contingut complert del temari aquí.

Data de publicació: 02/11/2017