Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls tanca la formació del 2n semestre amb el taller ‘Treballem molt per guanyar poc!’

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza Treballem molt per guanyar poc!, un taller formatiu que té com a objectiu oferir els i les participants eines per treure més profit dels seus negocis. La formació tindrà lloc el 13 de desembre.

L’organització comercial, la gestió dels estocs o la importància dels terminis de cobrament i pagament són alguns dels continguts que es tractaran en aquesta sessió. La formació, de 4 hores de durada (de 15.30 a 19.30 hores), es realitzarà al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet).

La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa. Podeu consultar el contingut complert del temari aquí.

Actualment estem dissenyant la programació formativa del primer semestre de 2018 i volem comptar amb l'opinió dels usuaris i de les usuàries. Pots col·laborar omplint la següent enquesta.

Data de publicació: 22/11/2017