Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Grameimpuls tanca la formació empresarial del 2017 amb un balanç molt positiu

Una formació de 8 sessions sobre botigues virtuals ha posat el punt i final a l’oferta formativa del 2017. Al llarg d’aquest any, el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls ha programat 15 accions, entre tallers i sessions informatives i d’acompanyament amb un balanç molt positiu. En total, hi ha participat 179 persones que han valorat amb un 9,24 de mitjana la formació rebuda. 

La programació anual ha inclòs sessions relacionades amb les habilitats directives i de màrqueting, fiscalitat, idees de negoci i posada en marxa de l’empresa. Enguany també s’han tractat temàtiques més innovadores i específiques, com la normativa de l’e-commerce.

En aquest moment, el Servei de Foment Empresarial treballa en la programació de 2018 que començarà a finals del mes de gener, i com és habitual, posa a disposició de tothom qui vulgui participar la possibilitat de donar referències sobre els seus interessos i motivacions de cara al contingut i organització de les accions formatives del proper any. Si vol participar a l’enquesta pots fer-ho en aquest enllaç.

La programació formativa empresarial és gratuïta i està organitzada per Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i amb el finançament del Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Data de publicació: 14/12/2017