Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

“L’ajuda de Grameimpuls va ser clau per trobar feina”

Des que la Montse Vivancos va contactar amb Grameimpuls fins que va començar a treballar van passar només deu dies. “M’havia quedat a l’atur i vaig anar-hi perquè ja coneixia els serveis que oferia i sabia allà que em podrien ajudar a trobar feina”, explica. Això va ser just en arribar de les vacances d’estiu, però ella havia passat per les oficines centrals de Can Xiquet anteriorment, l’any 2014, quan va participar en un procés d’orientació i suport a la cerca de feina dins del programa de Treball als Barris.

En un primer moment, la van assessorar per canviar de sector i, fins i tot, es va plantejar muntar un negoci de mobiliari infantil pel seu compte. “Això de portar tota la vida de xarcutera va pesar bastant”, diu amb un somriure. Aquesta dona de 55 anys treballa des de fa dos mesos en una parada de carns i embotits del mercat Sagarra de Santa Coloma.

Posar en contacte oferta i demanda

“Em van trucar per dir-me que hi havia una oferta que s’adequava bastant amb el meu perfil professional. La seva ajuda va ser important per trobar aquesta feina”, comenta. Ella és una de les persones que enguany ha passat per la secció d’Intermediació de Grameimpuls, un recurs que permet posar en contacte persones que busquen feina amb persones que n’ofereixen.

Era el cas d’en José Martos, propietari de la parada on ara treballa. Ell buscava un dependent o una dependenta amb experiència de cara al públic per substituir una treballadora de baixa. Coneixia també la borsa de treball, un servei al que havia acudit anys enrere. Aleshores va ser la seva dona, la Paqui Moreno, qui havia ofert una feina a la parada  i l’havia anunciat a Grameimpuls. “Aquella primera vegada va anar molt ràpid tot”, assegura.

En aquesta ocasió també han aconseguit cobrir la vacant d’un dia per un altre. “Crec que vam anar a Grameimpuls un dimarts i el dimecres ja estava treballant”, afegeix en José, que remarca la rapidesa en el procés.  

Només l’any passat, es van gestionar 1.582 ofertes de treball i 653 persones van trobar feina a través de Grameimpuls. El servei d’Intermediació està ubicat a les oficines centrals de Can Xiquet (c. Rafael Casanova, 40). Podeu consultar tots els serveis que oferim a través d’aquest enllaç.

Data de publicació: 25/10/2017