Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord estarà present a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

L’Ateneu Cooperatiu del Barcelonès Nord, del que forma part Grameimpuls, participarà aquest cap de setmana a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC). La trobada, que tindrà lloc al recinte Fabra i Coats de Barcelona, vol ser un ventall d’experiències i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària del territori. L’Ateneu hi participarà en una taula rodona.

El potencial de la xarxa d’ateneus cooperatius com a eina per a la transformació sòcio-econòmica del territori és el títol de l’activitat on participaren els ateneus cooperatius del Vallès Occidental, la Catalunya Centra, CoopCamp de Tarragona, a més del de Barcelonès Nord. L’objectiu de la taula rodona, que serà aquest dissabte a les 12.30 hores, és debatre i reflexionar col·lectivament sobre la capacitat d’actuació dels ateneus cooperatius com a impulsors d’iniciatives que situïn l’economia social en l’epicentre del desenvolupament local.

Cinc anys compartint experiències

La primera edició de la Fira va celebrar-se el 2012 i des d’aleshores s’ha convertit en una cita imprescindible per al sector cada mes d’octubre. A la Fira hi estan representats tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

Data de publicació: 20/10/2017