Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

L'autocandidatura i l'entrevista de feina, a l'Espai de Recerca Activa aquest desembre

Com fer una bona autocandidatura: la candidatura espontània i La imatge en l’entrevista de selecció són les dues píndoles formatives previstes per aquest desembre a l’Espai de Recerca Activa. La primera acció serà aquest divendres i la segona, el proper divendres 15 de desembre. Són sessions gratuïtes, però cal inscripció prèvia. 

La sessió sobre l’autocandiatura té com a objectiu treballar la forma mitjançant la qual podem dirigir-nos de forma proactiva a les empreses per tal de mostrar el nostre interès a formar part de la mateixa, sense saber si en aquest moment l’empresa disposa de processos de selecció adequats al nostre perfil professional. Quant a la segona, permetrà treballar de forma teòrica i pràctica la cura de la imatge.

Aquestes accions formatives estan adreçades a persones que volen complementar el procés de recerca de feina. Les dues es realitzaran a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) i tenen una durada de 2 hores i mitja. Les accions, que són gratuïtes, començaran a les 9 del matí. Les persones interessades a participar en aquesta píndola es poden inscriure clicant aquí.

Data de publicació: 30/11/2017