Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

L’empresa de biomedicina Transplant Biomedicals visita la vinya d’en Sabater

Una vintena de persones de l’empresa Transplant Biomedicals ha visitat aquest dimarts la vinya d’en Sabater, en el marc d’una trobada que ha tingut lloc al Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB). Durant la visita, han conegut el projecte de vinya experimental que s’està duent a terme a la ciutat.

Al llarg d’una hora i mitja, la vintena de treballadors i treballadores d’aquesta Spin-off amb seu a Barcelona i dedicada al desenvolupament d’estratègies mèdiques per a la preservació d’òrgans, teixits i cèl·lules, ha recorregut les diferents parcel·les que configuren aquest espai emblemàtic i han pogut conèixer les varietats que hi ha plantades. En representació del Campus de l'Alimentació ha assistit el Doctor Màrius Rubiralta, professor del departament de Nutrició, Ciències Alimentàries i Gastronomia de la UB. 

La visita s’emmarca en una trobada que l’empresa ha fet al Campus de l’Alimentació de la UB ubicat al recinte de Torribera, on es troba situada la vinya d’en Sabater. 

Data de publicació: 05/07/2017