Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

L’ESCOLA DE RESTAURACIÓ POSA EN MARXA EL CURS PER A PROFESSIONALS

El proper 15 de novembre s’iniciarà el nou curs de cuina per a persones emprenedores i professionals de la restauració.

El programa del curs està dividit en dues parts que es duran a terme a través de sessions explicatives i demostratives de dues hores (de 17.30 a 19.30).

La primera part té com a objectiu descobrir i conèixer nous productes que cada dia són més presents dins del panorama gastronòmic actual, i amb els que es busca proporcionar inquietuds i recursos culinaris als assistents per ajudar a fer la seva cuina més diversa.

Per descobrir (del 15 de novembre al 7 de febrer)

  • NOUS CEREALS: LA QUINUA
  • NOUS CEREALS: EL BULGUR
  • L'ALL NEGRE
  • SENSE GLUTEN: FARINA DE CIGRÓ
  • SENSE GLUTEN: CIVADA
  • COLORANTS NATURALS: L'AXIOTE I LA CURCUMA
  • LIOFILITZATS I DESHIDRATATS.
  • BROTS I GERMINATS

 

La segona part està relacionada amb l’ elaboració i la tècnica culinària. A més es vol mostrar alguns productes de proximitat amb els que es pretén conscienciar als assistents de la importància del consum responsable de productes ecològics, sostenibles i de proximitat.

 

Elaboració, tècnica culinària i gastronomia (del 14 de febrer al 25 d’abril)

 

  • ARROSOS DEL DELTA: CARNAROLI
  • MONGETES DEL GANXET
  • VINS DENOMINACIÓ ALELLA
  • OLI D'OLIVA DE LES GARRIGUES
  • LA MEL DE LA TERRA ALTA
  • POLLASTRE DEL PRAT
  • TRUMFOS DEL PIRINEU
  • CARN DE CONILL
  • CERVESES ARTESANES CATALANES
  • PERES DE PUIGERDÀ

 

Les inscripcions es poden fer a les oficines centrals de Grameimpuls (carrer Rafael Casanova, 40). Més informació trucant al 93 392 91 05 o bé al 93 466 15 65. O a la web de l'Escola Restauració Santa Coloma

Data de publicació: 25/10/2016