Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

El Club de Feina dedica la formació de novembre al CV i a l’entrevista de selecció

El Club de Feina dedica les píndoles formatives de novembre al Currículum Vitae, l’entrevista de selecció i les noves tecnologies com a eines per a la recerca laboral. Les sessions, que són gratuïtes, estan orientades a millorar la cerca de feina i l’ocupabilitat de les persones en situació de desocupació. S’impartiran tots els divendres de 9 a 12.30 hores a l’Espai de Recerca de Feina (c. Rafael Casanova, 40).

Les píndoles començaran el proper divendres 3 de novembre amb una sessió sobre la redacció del CV. L’objectiu de la píndola és aprendre a redactar el Currículum Vitae de manera adequada, tenint en compte la tipologia de currículums i l’objectiu professional. Les noves tecnologies també tenen un lloc en el programa d’aquest mes. En aquest sentit, s’ha programat una sessió sobre les xarxes socials i la seva efectivitat a l’hora de trobar feina (10 de novembre) i Infojobs, la borsa de treball en línia (24 de novembre). La formació es completa amb un acció sobre l’entrevista de selecció (17 de novembre).

Amb inscripció

Les accions formatives es realitzaran a les oficines centrals de Grameimpuls, Can Xiquet (c. Rafael Casanova, 40). Per participar-hi, cal realitzar inscripció prèvia presencialment a l’adreça anteriorment esmentada, a través de la pàgina web www.grameimpuls.cat o per telèfon, trucant al 93 466 15 65. 

Data de publicació: 31/10/2017