Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

La nova convocatòria dels plans d’ocupació beneficia més de 100 persones

Un total de 114 persones inicien les properes setmanes el seu contracte laboral en el marc de diversos projectes dels plans d’ocupació. La millora dels serveis a les persones i de la via pública, així com el foment de les noves tecnologies són els àmbits més destacats en aquesta nova convocatòria. 

L‘Ajuntament, a través de Grameimpuls, contractarà entre octubre i novembre 114 persones que es trobaven en situació d’atur per a realitzar obres i serveis d’interès social a la ciutat. Els contractes tindran una durada d’entre els 6 mesos i l’any i es realitzaran a través de diversos programes: 45 persones seran contractades per a projectes vinculats al Pla d’Ocupació Local de l’Ajuntament de Santa Coloma, 58 ho faran a través del programa complementari de Foment de l’Ocupació Local de la Diputació de Barcelona i 11 més per a projectes de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Millorar els serveis a les persones

La nova oferta laboral està destinada a projectes d’atenció i suport a la ciutadania, serveis de cohesió social, així com a intervencions immediates de manteniments i adequació d’espais públics. En aquest sentit, destaquen les contractacions per al projecte d’actualització de bases de dades de Serveis Socials, que permetrà millorar la tramitació de documents per part de la ciutadania; el reforç del Servei de Biblioteques i el de l’Oficina d’Informació i Atenció a la Ciutadania, o el suport en la gestió i dinamització d’activitats en l’àmbit LGTBI

El foment de les noves tecnologies i l’afabetització digital, així com els projectes de millora de la via pública són els altres àmbits destacats en aquesta nova convocatòria de plans d’ocupació. D’aquestes dos àrees destaquen la Brigada d’Intervenció Immediata, que atén actuacions urgents de neteja o manteniment de la via pública i el projecte Aulas Nodat de foment de l’ús a les noves tecnologies. La iniciativa dels Patis Oberts, el suport del Centre d’Informació i Recursos per a Dones o de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor són altres dels projectes.

Els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors i treballadores en situació de desocupació per a la realització d’obres i serveis d’interès social a Santa Coloma. L’objectiu principals és ajudar els colomencs i les colomenques amb més dificultats a accedir al mercat laboral. 

Data de publicació: 23/10/2017