Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Les estratègies més creatives per potenciar el teu Instagram

Sessió orientada a persones emprenedores i empreses que volen treure el màxim rendiment a una de les xarxes socials amb més potencial comercial dels últims temps.

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta formació orientada a descobrir les estratègies més efectives per fidelitzar els teus seguidors.

Les persones participants aprendran a organitzar concursos, descobrir els influencers més poderosos i a utilitzar les extensions més interessants per treure el màxim potencial de la seva presència a Instagram. La sessió estarà conduïda per la consultora SC Media. A continuació us detallem els continguts:

  • Com utilitzar Instagram en l’estratègia de màrqueting de la teva empresa
  • Tingues cura del teu perfil
  • Una imatge val més que mil paraules
  • Fes que els seguidors se sentin especials
  • Influencers i la seva relació amb les marques
  • Com crear concursos eficaços per a la teva empresa
  • Aplicacions imprescindibles per gestionar Instagram

La formació tindrà lloc el dia 5 d'abril (de 16.00 a 20.00), al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'adreça abans esmentada, o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Data de publicació: 23/03/2017