Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Les habilitats directives i els negocis en línia centren la formació empresarial del mes d’octubre

Obert el termini d’inscripció per a la formació empresarial del mes d’octubre. Les sessions, que es realitzaran al Centre d’Empreses Can Peixauet (av. de la Generalitat, 99-101), estan programades per al 3 i el 25 d’octubre, respectivament. Les píndoles són gratuïtes.

Les noves habilitats directives del món global és la primera sessió programada del mes d’octubre. Serà el dimarts dia 3 (de 15.30 a 19.30 hores) i té com a objectiu explicar les persones assistents les noves competències que s’exigeixen avui dia per dirigir una empresa, com la digitalització. Eulàlia Balañà Quintero serà la consultora que realitzarà la formació.

Internet també és el leitmotiv de la segona sessió prevista a l’octubre. Com guanyar diners: models de negoci a Internet tindrà lloc el dimecres 25 (de 16 a 20 hores). La finalitat del taller, que impartirà l’institut Quadrant Alfa,  és donar a conèixer una visió general sobre les diferents fonts d’ingressos que pot utilitzar un negoci en línia, a través de l’estudi de casos reals.

Inscripció prèvia

Les persones interessades poden inscriure’s al Servei de Foment Empresarial (av. de la Generalitat, 99-101), a través del telèfon 93 466 52 24, enviant un correu electrònic a l’adreça formacue@grameimpuls.cat, afegint el  nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Les sessions de formació empresarial són gratuïtes i es realitzen en col·laboració amb els ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs. Els tallers del segon semestre van començar al juliol i finalitzen el proper 13 de desembre. 

Data de publicació: 21/09/2017