Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Les obres de la nova seu de l’Escola de Restauració van a bon ritme

Compte enrere per a la nova seu de l’Escola de Restauració (ERESC) de Grameimpuls. Les obres de l’edifici Canigó, ubicat al recinte Torribera, van a bon ritme. L’obertura de l’espai està prevista per a finals de juny, coincidint amb l’inici del casal Cuina’t l’estiu.

La nova seu disposarà de 1.049 metres quadrats, més del doble que les actuals instal·lacions de l’avinguda Primavera. L’equipament podrà albergar fins a 240 estudiants i tindrà dues cuines, una formativa i l’altra per realitzar demostracions gastronòmiques, dues sales per a la formació en especialitats pròpies de restaurant i dues més per a les de bar i cafeteria. La reforma de l’espai s’està fent tot mantenint les característiques arquitectòniques del pavelló.

El casal Cuina’t l’estiu, a les noves instal·lacions

L’obertura es farà el mes de juny. Els primers en gaudir de les noves instal·lacions seran els infants que participin en el casal Cuina’t l’Estiu, que organitza Grameimpuls a través de l’Escola de Restauració.

El centre va començar l’activitat l’any 1991. Durant aquest temps, ha format a més de 1.300 alumnes de les especialitats, sobretot, de cambrer i cuiner. L’espai també acull cursos de pastisseria, cocteleria i de sommelieria, així com els cursos de Passió per la cuina. 

 

 

Data de publicació: 26/04/2017