Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

LLANÇADORA D’OCUPACIÓ A SANTA COLOMA

El president de Grameimpuls, Esteve Serrano, va anunciar el passat 24 d’octubre que Santa Coloma de Gramenet durà a terme a partir del mes de desembre el programa Llançadora d’Ocupació.

La Llançadora d’Ocupació servirà per ajudar 20 persones, veïns i veïnes de la ciutat, que es trobin en situació d’atur a reforçar les seves competències transversals, conèixer noves eines d’accés al mercat laboral i millorar la seva ocupabilitat.

Aquest programa –va dir Esteve Serrano- forma part del projecte global que porta a terme l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per progressar en l’atenció a les persones i per avançar en la igualtat d’oportunitats.”

A l’acte de presentació el primer tinent d’alcaldessa de la ciutat va estar acompanyat del Director de Fundació Telefónica a Catalunya, Joan Cruz; el Director d’Administracions Públiques i Empreses de Telefónica a Catalunya, Enrique Santiago; i la responsable de Comunicació del programa Llançadores a Fundació Santa María la Real, Soraya de las Sías, que són les entitats col·laboradores del projecte.

De les 20 persones participants, 15 seran joves menors de 35 anys; i les altres cinc podran tenir des de 35 fins a 59 anys. Al marge d’aquests requisits, no es busca un perfil concret, ja que podran participar-hi persones amb estudis bàsics; que procedeixin de Formació Professional o Batxillerat, així com amb diplomatures o llicenciatures universitàries. De la mateixa manera, no se sol·licita experiència en un sector determinat; sinó que la participació és oberta a persones amb trajectòries ben diferents, d’àrees laborals distintes.

Què faran a la llançadora?

Les persones seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana, durant un període de cinc mesos. Guiats per un tècnic, realitzaran sessions de coaching i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i recerca de feina 2.0; entrenament d’entrevistes personals; elaboració de mapes d’ocupabilitat, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d’intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.

 

Termini d’inscripció

Les persones interessades en participar disposen fins al 2 de desembre per a inscriure’s al programa, tant en format online, a través del web de Llançadores (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) com en format presencial, recollint, emplenant i presentant el corresponent formulari a les dependències de Grameimpuls (carrer Rafael Casanova, 40), en horari de 8:30 a 14; i de 15 a 17 hores, de dilluns a dijous; i de 9 a 14 hores, els divendres.

També podran consultar informació al telèfon 93 466 15 65.

Data de publicació: 25/10/2016