Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Lliuren diplomes a l’alumnat del curs d’informàtica, impartit per participants dels plans d’ocupació

Els i les alumnes dels cursos d’iniciació a la informàtica han rebut aquest dimarts al vespre els seus diplomes, en un acte que ha tingut lloc al Centre Cívic Llatí. Les classes d’alfabetització digital han estat impartides per un grup de joves participants dels plans d’ocupació, que gestiona Grameimpuls. 

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, que ha assistit a l’acte de lliurament dels diplomes, ha remarcat la importància d’aquestes iniciatives que “reverteixen en la ciutadania”. En la mateixa línia s’ha mostrat Ascen Calderon, cap d’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de Grameimpuls, en destacar el doble objectiu d’aquest tipus d’accions: d’una banda, “perquè permeten contractar joves en cursos de formació” i de l’altra “perquè afavoreix l’alfabetització digital i la igualtat d’oportunitats”.

 

Dinamitzadors de Grameimpuls

En total, s’han lliurat 87 diplomes als i les alumnes que han superat els diversos cursos d’iniciació a la informàtica que s’han programat als cinc centres cívics de la ciutat. Els cursos d’alfabetització digital han estat impartits per un docent contractat a través de Grameimpuls i cinc dinamitzadors, que han estat formats també per l’empresa municipal. Tots ells han estat participants en la penúntima convocatòria del plans d'ocupació, que es va iniciar el mes de gener i que ha finalitzar aquest mes de juny.  

Data de publicació: 14/06/2017