Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

“Mai m’hauria imaginat que sortiria del Club de Feina amb un contracte indefinit”

Mai va deixar de treballar, però feia mesos que s’havia instal·lat en la temporalitat. “Enganxava contractes, un darrera l’altre, dos mesos per aquí, quatre per allà, res estable...”, explica Ildefonso Gutiérrez, enfundat en l’uniforme de feina. Guants, taps, sabates amb puntera l’acompanyen cada dia des del setembre. Té 56 anys i és operari del metall.  

 

 

Ildefonso va arribar a Anudal, l’empresa de fabricació de peces d’alumini on treballa, després de passar pel Club de Feina de Grameimpuls. Es tracta d’un servei que permet les persones en situació d’atur millorar la seva ocupabilitat, a través de sessions sobre el procés de cerca de feina.

Abans, però, ja havia fet un primer contacte amb un tècnic del servei d’Orientació, que el va ajudar a enfocar la difícil – i a vegades, desagraïda – tasca de recerca de feina. “Em va assessorar molt bé, aconsellant-me on m’havia de dirigir”, comenta. “Després – continua – em van fer el carnet del Club de Feina. Cada matí, anava a la sala d’informàtica a enviar el Currículum a empreses del meu sector, encara que no tinguessin cap vacant”.

L’autocandidatura – i la seva perseverança – van acabar per donar fruits. “Vaig tenir la sort de trobar una oferta d’operari del metall en la borsa de feina que gestiona Grameimpuls”. “Vaig fer una entrevista, em van agafar per uns mesos i ara ja tinc contracte indefinit”, comenta. El va signar el passat 4 de setembre.

El Club de Feina és un servei que està ubicat a les oficines centrals de Grameimpuls (C. Rafael Casanova, 40). L’horari és de dilluns a dijous de 12.30 a 14 hores i dimarts i dijous de 15 a 17 hores. 

Data de publicació: 21/11/2017