Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Més de 160 alumnes de La Bastida participen en les sessions de cultura emprenedora de Grameimpuls

Un total de 167 alumnes de cicles formatius de l’Institut La Bastida de Santa Coloma han participat en el cicle de sessions de cultura emprenedora, organitzades pel Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls. Les accions, que s’han dut a terme entre el 26 de setembre i el 10 d'octubre, han servit per apropar els i les joves el món de l’empresa. 

Les sessions s’han dividit en dues parts: una primera dedicada a la cultura emprenedora i la segona a l’economia social i solidària, donat el projecte d’Ateneus Cooperatius del que forma part l'Ajuntament, a través de Grameimpuls. El programa Reempresa o el PAE són alguns dels recursos que també s’han donat a conèixer.

Aquestes trobades, a més, han comptat amb el testimoni de persones emprenedores que van ser assessorades i acompanyades per l’equip tècnic del Servei de Foment Empresarial. L’objectiu d’aquesta col·laboració era sensibilitzar els i les estudiants amb experiències emprenedores reals. Carme Pous, Susana Abelló, Manel Lorca, Alberto Rodilla, Montse Albericio i les quatre sòcies de la cooperativa Aberdeen, Clara Navarra, Isabel Grass, Berta Cornellas i Laia Vidal han estat les persones emprenedores participants.

Bona acollida

Les sessions han tingut molt bona acollida entre l’alumnat dels cicles de grau mig i superior de l’Institut La Bastida. Prova d’això és la nota mitjana que els i les participants han atorgat de les trobades: un 8,4. Des de Grameimpuls, volem agrair l’alumnat participant i el professorat de La Bastida, així com totes les persones emprenedores que han col·laborat en les sessions. 

Data de publicació: 30/10/2017