Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Obert el concurs per optar a la cessió dels bars dels centres cívics del Riu i Can Mariner

L’Ajuntament de Santa Coloma ha obert el termini per optar a la cessió d’ús dels bars dels centres cívics del Riu i Can Mariner. Les persones interessades han de presentar la seva sol·licitud per escrit abans del 14 de desembre a les 13 hores al Servei de Contractació, ubicat a la planta baixa de l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1).

Aquesta licitació és una alternativa per a totes aquelles persones que es volen dedicar a l’hostaleria i que no disposen d’una gran inversió inicial. Aquest tipus de bars són establiments amb moltes potencialitats: estan ubicats als centres cívics, espais de trobada d’entitats de la ciutat que afavoreixen la participació i la cohesió social. 

Assessorament de Grameimpuls

Les persones interessades es poden apropar al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (av. de la Generalitat, 99-101), on se les ajudarà a elaborar el pla d’empresa, un element que puntua per a la concessió. També es poden adreçar al servei de Seguretat alimentària de l’Ajuntament per treballar el pla d’autocontrol del bar, un altre dels punts que suma en el procés d’adjudicació.

El termini de recepció d’ofertes finalitza el 14 de desembre a les 13.00 hores. Les sol·licituds s’han de presentar al Servei de Contractació (planta baixa de plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. Es podrà consultar tota la documentació administrativa al perfil del contractant de la pàgina web municipal www.gramenet.cat

Data de publicació: 29/11/2017