Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

PRÀCTIQUES LABORALS REMUNERADES PER A 50 JOVES

L’Ajuntament de Santa Coloma facilitarà les pràctiques laborals remunerades per a 50 joves del municipi, que seran contractats per l’empresa municipal Grameimpuls.

L’objectiu d’aquest programa és facilitar una primera experiència laboral als i les joves menors de 30 anys que hagin assolit un títol universitari, de cicles formatius de grau mig i/o superior o un certificat de professionalitat i que al finalitzar el període de pràctiques ha de servir per adquirir aptituds i desenvolupament professional.

Els contractes en pràctiques seran de jornada completa i per un període de 6 mesos en els que els joves comptaran amb un tutor/a en el lloc de treball amb el que faran de forma conjunta el seguiment del seu pla de pràctiques remunerades.

La possibilitat d’accedir a aquest programa d’experiència laboral és una oportunitat per a aquells joves que han finalitzat la seva formació i que mitjançant les pràctiques professionals, tindran l’oportunitat de posar en valor tots aquells coneixements adquirits durant el seu període de formació, podent incorporar-se a un treball real, supervisat per un professional que l’acompanyarà durant la seva jornada laboral en el desenvolupament i aplicació dels coneixements adquirits.

 Aquest programa d’experiències professionals està dotat amb 330.000€ cofinançats pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls.

Des del 28 d’octubre fins el proper 8 de novembre totes les persones interessades s’han d’adreçar a les oficines centrals de Grameimpuls (carrer. Rafael Casanova, 40) de dilluns a dijous en horari de matí (8.30 a 14.00) i de tarda (15.00 a 17.00) i divendres només en horari de matí (9.00 a 14.00).

Data de publicació: 25/10/2016