Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Programa d'emprenedoria de Garantia Juvenil

Grameimpuls, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i el Consell comarcal del Barcelonès, posa en marxa l'Itinerari d'innovació i noves tecnologies aplicades a l'alimentació i la salut.

L'itinerari, finançat pel Departament d'Empresa i Coneixement i amb el suport del Fons Social Europeu, té com a objectiu fomentar l'aparició de projectes d'emprenedoria en dues àrees potencials claus pel territori organitzador: la salut i l' alimentació. Es cerca que els projectes destaquin en innovació i noves tecnologies, fent especial atenció a les aplicacions mòbils (Apps) i la impressió en 3D.

Els joves participants rebran un itinerari intensiu a càrrec d'experts, en àrees de:

  • Formació en tecnologia, innovació i model de negoci. Mesos de març i abril.
  • Gestió empresarial. Mesos d'abril i maig. 
  • Tutories especialitzades per orientar en la creació i l'impuls de nous projectes. Mesos de maig i juny.

Per participar, cal que els joves tinguin entre 18 i 29 anys d'edat i estar inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats al SOC, a més de donar-se d'alta al programa Garantia Juvenil.

La participació en aquest programa és gratuïta però cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades.  La preinscripció és pot tramitar fins el proper dijous 25 de febrer amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l’avinguda Generalitat 99-101, o bé enviant un correu a formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica.

Data de publicació: 03/02/2016