Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Prop de 300 persones participen en el darrer cicle de visites guiades a la vinya d’en Sabater

Unes 300 persones han participat en el darrer cicle de visites guiades que s’han programat a la vinya d’en Sabater. L’activitat ha tingut lloc durant 7 caps de setmana seguits, entre els mesos de maig i juny i ha permès les persones participants gaudir d’aquest espai emblemàtic a peus de la Serralada de Marina. 

Les visites del mes de maig s’han emmarcat en el programa Santa Coloma deGusta. Per aquest motiu, dues d’elles han comptat amb la participació de cuiners de la ciutat. La resta, com ja és habitual, han estat protagonitzades pels actors locals que donen vida a dos personatges històrics de la Santa Coloma de principis de segle XX, Jaume Galobardes i Pere Pascali.

Dintre del cicle, també s’han fet un parell de visites específiques: una per al Centre Excursionista PuigCastellar i una altra per al projecte Ciutat Universitària. En total, 9 visites guiades que han comptat amb la participació d'unes 30 persones en cadascuna d'elles. 

Les visites guiades tenen com a objectiu donar a conèixer el projecte experimental de la vinya d’en Sabater i el passat vitivinícola de Santa Coloma. 

Data de publicació: 22/06/2017