Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

REEMPRESA A SANTA COLOMA TANCA L'ANY AMB UN BALANÇ MOLT POSITIU

L’objectiu del Punt Reempresa al nostre municipi és la consecució d’un entorn favorable per a la cessió d’empreses i negocis entre persones.

Des que la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van començar a desplegar el projecte Reempresa a les comarques barcelonines l'any 2011,  s’han realitzat 581 cessions de negocis amb  èxit, les quals han generat més de 29 milions d’euros d’inversió induïda, també s'ha assessorat a més de 2724 empreses i  des de Reempresa s'han assessorat a més de 4.100 persones reemprenedores.

El programa Reempresa de Catalunya té com a objectiu permetre que persones que volen emprendre tinguin una plataforma web on consultar empreses viables i en funcionament que estan en situació de traspàs per circumstàncies especials. Alhora és un sistema pel qual un empresari o empresària que vol cedir el seu negoci a un altre perquè continuï l'activitat, té la informació al seu abast de com fer-ho amb la col•laboració d'un consultor especialitzat i a més amb un mercat transparent a Internet on fer la seva proposta.

Serveis, comerç i hostaleria han estat els sectors en el que més operacions s'han portat a terme amb un 31%, 27% i 18% respectivament.

Al nostre municipi aquest ha estat el millor any des de l’inici del punt Reempresa. S’han assolit 7 reempreses d’èxit amb un total de 8 reemprenedors i 15 cedents.  Els negocis més beneficiats han estat aquells inclosos en els sectors de comerç, restauració i servei amb un 37%, 25% i 13% respectivament.

Si voleu informació o apuntar-vos a la iniciativa Reempresa (tant se val si teniu un negoci per cedir o en voleu agafar un, a Santa Coloma o a altre municipi)  l'entitat gestora a Santa Coloma és Grameimpuls i el podeu trobar al Centre d'Empreses de Can Peixauet ubicat a l’avinguda Generalitat, 99-10. Si voleu ser atesos podeu concertar una entrevista al mateix centre, demanant-la al 93 4665224 o enviar un correu a cue@grameimpuls.cat, posant com a referència Visita Reempresa.

A la pàgina web www.reempresa.org podeu donar-vos d'alta i/o consultar la base de dades dels negocis en cessió que hi ha en cartera.

Data de publicació: 15/01/2016