Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Selecció de candidatures per al curs adreçat a joves ‘Degusta al Canigó’

Grameimpuls inicia, el proper 18 d’octubre, el procés de selecció dels i les joves per a l’itinerari formatiu ‘Degusta al Canigó’. Les persones interessades s’hauran d’inscriure a les oficines centrals de Grameimpuls (Rafael Casanova, 40) i hauran d’aportar una fotocòpia del DNI, un CV, el document d’inscripció a l’oficina de Treball i l’acreditació del nivell formatiu. En el cas de que la persona tingui algun tipus de diversitat funcional, el paper que ho acrediti. 

L’itinerari es realitzarà entre el 6 de novembre de 2017 i el 5 de novembre de 2018 a la nova seu de l’ERESC, a l’edifici Canigó del recinte Torribera, i beneficiarà a 20 persones. El curs es realitzarà de dilluns a divendres de 9.30 a 16.30 hores. Els plats que elaborin formaran part del menú de mig dia del que gaudiran el jovent.  Els alumnes rebran una beca mensual en funció de l’assistència i aprofitament.

Formació complementària

A més del mòdul d’Operacions bàsiques de cuina i de restaurant i bar, Degusta al Canigó també contempla mòduls d’anglès i informàtica, orientació laboral, igualtat de gènere. Al llarg de tot el procés, les persones participants seran tutoritzades i acompanyades per tal de facilitar l’assoliment dels objectius especificats.

El programa Degusta al Canigó s’emmarca dins les ajudes del Fons Social Europeu previstes en el Programa Operatiu d’Empleo Juvenil (ajudes AP-POEJ) objectiu temàtic 8:  aconseguir formació i treball de qualitat, en el context del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, i està cofinançat per la Iniciativa de Empleo Juvenil i la Garantia Juvenil, mitjançant el Ministeri de Treball i la Seguretat Social. 

Data de publicació: 13/10/2017