Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Signen demà el conveni de cessió d’ús del Pavelló B per ubicar-hi un centre de formació ocupacional

El Museu Torre Balldovina acollirà aquest dimecres l’acte de signatura del conveni entre la Fundació Privada Hospital de l’Esperit Sant (FHES) i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, per a la cessió d’ús de l’edifici denominat ‘Pavelló B’ –una de les tres construccions que formaven l’antiga seu d’aquest Hospital-. L'espai es convertirà en un centre adreçat a la formació ocupacional de persones en situació d’atur. 

L’acte de signatura es realitzarà en el marc de la inauguració de la mostra ‘Del bacil de Koch a la salut per a tothom. Cent anys de l'Hospital de l'Esperit Sant (1917-2017)’, i estarà presidit per l’alcaldessa, Núria Parlon, i el president del Patronat de la FHES, Josep Maria Cortés.

L’objecte del conveni és la cessió d’ús a favor de l’Ajuntament de l’antic pavelló B, de 2.910 metres quadrats i que forma part del patrimoni arquitectònic de Santa Coloma de Gramenet, i dels seus terrenys adjacents (1.563metres quadrats), per a la seva rehabilitació i adaptació. La creació de l’emblemàtic pavelló de l’Hospital en un centre de polítiques actives d’ocupació per a persones desocupades forma part dels projectes que la Unió Europea ha aprovat a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per ser beneficiaris de finançament, dins de l’Estratègia de desenvolupament Urbà sostenible i Integrat (EDUSI) del Fondo Europeo de Desenvolupament Regional (FEDER).

Data de publicació: 30/05/2017