Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Tornen les visites guiades a la vinya d’en Sabater

El proper dissabte 6 de maig arrenca un nou cicle de visites guiades a la vinya d’en Sabater. L’activitat permet els visitants conèixer el projecte experimental de recuperació de la vinya i descobrir el passat vitivinícola de la ciutat de la mà de dos personatges emblemàtics com són en Pere Pascali i en Jaume Galobardes. Les visites són tots els dissabtes de maig, a més de diumenge 14 i els dissabtes 3, 10 i 17 de juny. 

Com a novetat aquest any, dues de les visites previstes comptaran amb la participació de cuiners de la ciutat. Seran la del 6 i la del 20 de maig, on intervindran Francesc Armengol, xef del restaurant de Can Armengol i Loli Algarra, respectivament. Aquestes dues sessions, que s’emmarquen en el projecte Santa Coloma Degusta, estaran encaminades a fomentar el consum de productes de proximitat o productes de quilòmetre 0. En totes dues, els acompanyaran Jordi Esteve, tècnic dels cellers Alta Alella i Paco Cordeo, sommelier del Cantó del Vi. En el cas d’aquestes dues visites, s’oferirà una degustació al assistents.

 

Prèvia inscripció

Per anar a les visites guiades a la vinya d’en Sabater dels dissabtes 6, 13, 20 i 27 i del diumenge 14 de maig, cal escriure a l’adreça electrònica grameneturisme@gramenet.cat i especificar el nom, els cognoms, l’edat i la població del remitent. Per fer-ne la selecció, es respectarà l’ordre d’arribada dels missatges (màxim 30 persones per jornada). 

Data de publicació: 02/05/2017