Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Últims dies per fer la inscripció a la Llançadora d’Ocupació de Santa Coloma de Gramenet

El 2 de desembre finalitza el termini per fer les inscripcions a la Llançadora d’Ocupació de Santa Coloma, impulsada per l’Ajuntament a través de l’ empresa municipal Grameimpuls.

Aquesta iniciativa de Fundació Telefònica i Fundació Santa Maria la Real amb el cofinançament del Fons Social Europeu, permetrà donar suport a 20 persones desocupades perquè puguin trobar feina a través d’una metodologia innovadora de recerca de treball: en equip, proactiva, visible i solidària, per reforçar habilitats, millorar la seva ocupabilitat i comptar amb noves oportunitats d’inserció laboral.

Dels 20 participants, 15 seran menors de 35 anys; i 5 de 35 a 59 anys. Poden participar persones amb formació bàsica, cicles formatius, batxillerat, diplomatures, llicenciatures i graus.

Que faran a la llançadora?

Les persones que resultin seleccionades, es reuniran diferents dies a la setmana, durant un període de cinc mesos, en un local cedit per l’Ajuntament. Acompanyats per una tècnica, portaran a terme sessions de coaching i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i recerca de feina 2.0; preparació d’entrevistes personals; elaboració de mapes d’ocupació, visites a empreses, reunions amb emprenedors/es i processos d’intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.

Les persones interessades poden fer la inscripció fins el proper 2 de desembre com a data límit, a la web www.lanzaderasdeempleo.es o bé a les oficines centrals de de Grameimpuls, al carrer Rafael Casanova, 40 de dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00h. i divendres de 9.00 a 14.00h. Més informació al telèfon de Grameimpuls, 93 466 15 65.

Data de publicació: 21/11/2016