Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Un total de 74 persones inicien aquest mes de juny el seu contracte en el marc dels plans d’ocupació

Un total de 74 persones que es trobaven en situació d’atur han iniciat aquest dijous 1 de juny el seu contracte laboral en el marc dels plans d’ocupació del programa Treball als Barris a Santa Coloma. Són les 62 persones participants en el projecte de Millora de l’entorn Periurbà Barris Centrals i Serra d’en Mena i les 12 vinculades al projecte Millora General dels Equipaments Municipals, Seguretat, Organització i Eficiència Energètica de les Instal·lacions.

Durant el mes de maig, les persones participants han realitzat un curs de formació prèvia sobre manteniment d’espais municipals, relacionat amb les tasques que hauran de desenvolupar. La formació, que ha estat tant teòrica com pràctica, ha tingut lloc al Centre de Formació i Treball (CFT) de Grameimpuls.

Aquesta convocatòria de plans d’ocupació del programa Treball als Barris beneficia 116 persones que es trobaven en situació d’atur. L’objectiu d’aquest programa és ajudar els colomencs i les colomenques amb més dificultats a accedir al mercat laboral.

Data de publicació: 02/06/2017