Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

Unes 150 persones visiten l’ERESC i la vinya d’en Sabater dins de l’Open House 2017

Cap de setmana de portes obertes als edificis singulars de Santa Coloma. El festival d’arquitectura Open House ha permès aquest diumenge visitar la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) i la vinya d’en Sabater. En total, unes 150 persones han passat per ambdós espais. 

La ciutadania va poder gaudir d’una visita guiada per l’edifici Canigó, d’estil noucentista. L’arquitecta Cristina Puga va ser l’encarregada d’explicar els i les visitants les característiques d’aquest edifici que s’ha adequat per encabir l’activitat de l’Escola de Restauració de Santa Coloma. Recentment inaugurada, la instal·lació disposa de restaurant sala per a l’especialitat de sommelieria, dues sales per a classes teòriques, dues cuines —una d’elles per a les demostracions o show cooking— , una sala de cafeteria bar i un hort propi, situat a la vinya. En concret, van visitar l’ERESC 121 persones. En acabar la visita, van poder gaudir d’un petit refrigeri.

Pel que fa a la vinya d’en Sabater, van passar-hi una trentena de persones que van poder conèixer de primera mà el projecte de recuperació. El tècnic agrònom i docent de Grameimpuls, Meho Spago, va fer de guia. 

Data de publicació: 23/10/2017