Recerca avançada

NOTíCIES

Recull informatiu de Grameimpuls

VISITA DEL NOU DIRECTOR DE L’INCAVI A LA VINYA D’EN SABATER

El passat 23 de novembre una delegació de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, (INCAVI), encapçalada pel seu nou director, Salvador Puig Rodríguez va realitzar una visita de seguiment de la vinya experimental d’en Sabater.

La visita va constar de dues parts, una reunió prèvia amb el President de Grameimpuls i Primer Tinent d’alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Esteve Serrano i la direcció de Grameimpuls, a les instal·lacions del Centre d’Interpretació de la Natura, Ecometròpoli, on es va fer un repàs de l’evolució i avanços de la vinya durant els divuit mesos de la seva plantació. També es va tractar el present mes immediat i propostes de futur. Al tractar-se d’una vinya experimental s’ha començat a posar sobre la taula possibles aspectes que es volen estudiar i observar.

La segona part d’aquesta trobada es va realitzar a la Vinya d’en Sabater, on els experts d’INCAVI, van poder veure sobre el terreny l’evolució dels ceps. També van tenir un intercanvi d’impressions amb els alumnes i equip docent de la Casa d’Oficis que s’ocupa de la vinya, tractant aspectes mes tècnics de les varietats de raïm, cicle vegetatiu i ecosistema.

La visita es va tancar amb conclusions positives tant per part dels responsables d’INCAVI com els de Grameimpuls, que van valorar de manera satisfactòria aquesta jornada de treball. 

Data de publicació: 12/12/2016