Recerca avançada


QUI SOM?

Des de 1989, Grameimpuls com a empresa de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha estat al servei de la ciutadania per promocionar l'ocupació i l'activitat empresarial. 

Al llarg d'aquests anys, Grameimpuls ofereix serveis en les activitats d'orientació laboral, formació ocupacional, borsa de treball, assessorament per a l'autoocupació i vivers d'empreses.

Grameimpuls és un referent i un recurs per a joves, dones, persones aturades, treballadors i treballadores que volen millorar professionalment, persones estrangeres, persones discapacitades, emprenedors i emprenedores, empreses de nova creació i consolidades i, en definitiva, per a tota la població activa de la ciutat.

MISSIÓ

Proporcionar el millor servei per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients i de les nostres clientes, i oferir qualitat i resultats en totes les activitats que es desenvolupen  en els àmbits de la promoció empresarial i de l’ocupació.

VISIÓ

Aconseguir l’excel·lència en totes les activitats que es desenvolupen, amb els valors que guien la nostra actuació.

ÀMBIT D’ACTUACIÓ

La seu central de Grameimpuls està ubicada al carrer de Rafael Casanova, 40, de Santa Coloma de Gramenet i disposa d'altres set centres a la ciutat on també hi desenvolupa les seves activitats. L’àmbit d’actuació és municipal, tot i que participa en programes d’abast comarcal, nacional i internacional.