Recerca avançada


BORSA DE TREBALL

Al 1994 es va posar en marxa el nostre Servei de Borsa de Treball. Des d’aquell moment el nostre equip de professionals col·labora amb les empreses per tal de facilitar-vos la recerca dels candidats que millor cobreixen les vostres necessitats.

Si teniu vacants per cobrir us oferim dues possibilitats:

 

Borsa de treball Exprés (Derivació de currículums en 24 hores)

Els temps canvien i nosaltres ens adaptem per donar-vos la resposta que necessiteu.

 

Si preciseu professionals per cobrir les necessitats de la vostra empresa de manera immediata podeu utilitzar la nostra borsa de treball exprés. Digueu-nos que necessiteu i en un màxim de 24 hores us derivem currículums que s’ajustin a la vostra demanda.

En cas de no comptar amb el perfil que ens sol·liciteu us ho faríem saber en el mateix dia, i us  recomanaríem les millors alternatives.

 

Gestió d’ofertes de treball (Preselecció de candidatures)  

Si teniu necessitat de personal per a la vostra empresa, des del nostre Servei d’Intermediació Laboral, us ajudem a cercar-ho sense cap cost econòmic.

Digueu-nos què necessiteu i què oferiu i nosaltres preseleccionarem, d’entre els currículums que millor s’adeqüin a les vostres necessitats, les persones mes idònies. Contactarem amb elles per presentar l’oferta i, en el cas d’estar interessades, us derivarem la seva candidatura perquè puguin participar en el vostre procés de selecció.

Per aconseguir cobrir la vostra demanda amb més efectivitat farem difusió simultàniament de l’oferta mitjançant la web de Grameimpuls, Twitter, Facebook i en el nostre Espai de Recerca Activa de feina, sense donar a conèixer la vostra identitat si així ho considereu.

La nostra preselecció aporta un valor afegit, donat que els candidats que presentem han participat en els  programes d’orientació laboral i/o s’han format en els centres de formació de Gramiempuls, podem comptar amb informació rellevant de caire competencial i actitudinal, que d’altra manera no seria possible conèixer.

 

Si voleu més informació truqueu al 93 466 15 65 i demaneu per la Secció d’Intermediació Laboral o envieu un correu a intermediacio@grameimpuls.cat