Recerca avançada


FORMACIÓ I TREBALL

El programes mixtos de formació i treball promoguts per les entitats locals tenen com a finalitat la realització d’obres o serveis públics, que aportin un benefici social a la comunitat o barri objecte d’actuació.

En aquest sentit, també es podran tenir en compte projectes d’actuació en àmbits de caràcter innovador com el medi ambient, les noves tecnologies (tècnics d’imatge i so), reciclatge de residus, serveis de proximitat o vinculats a la Llei de dependència, dinamització sociocultural per a joves que generin sinergies den la xarxa cultural i social del barri (ràdio, hotels d’oficis, en l’autoocupació, etc.).

En el desenvolupament dels projectes, els programes mixtos de formació i treball, combinen la formació i el treball efectiu en obres d’interès públics i social.

Aquests programes es concreten actualment en les accions de:

 

Aquestes accions van dirigides a la formació i contractació de joves menors de 25 anys durant un període de 12 mesos que ja disposen d’uns nivells mínims de formació associada a unes competències tècniques bàsiques, així com d’una maduresa personal suficient com per emprendre amb certes garanties d’èxit una acció formativa d’aquesta durada. La finalitat és que puguin assolir un nivell de formació, perfeccionament o especialització més avançat.

[Més info]

Els programes de formació i treball són una iniciativa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, subvencionada per la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Empresa i Ocupació, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Europeu. Aquest programa està gestionat per l’empresa municipal Grameimpuls, SA.