actualitat

  • 16 | 03 | 2023

    Obert el procés de selecció de dones del territori per participar a l’acció formativa Iria. L’itinerari, que forma les dones en oficis tradicionalment masculinitzats, s’oferirà enguany en dues edicions: al maig i al setembre. És la desena convocatòria d’una iniciativa que l’Ajuntament de Santa Coloma, a través de Grameimpuls, desenvolupa en el marc del projecte «Treball als barris».

    La formació té una durada total de 150 hores i es realitzarà al CF Marie Curie. Les participants faran mòduls de formació relacionats amb el bricolatge, la mecànica de vehicles, la construcció i l’electricitat. Un tastet d’oficis històricament ocupats pels homes amb què es pretén trencar estereotips de gènere. Com a taller complementari, les dones faran accions de sensibilització en igualtat d’oportunitats, coaching i assessorament laboral. L’itinerari també inclou un taller de 25 hores de seguretat personal, que es realitzarà al Club Esportiu Satori.

    Les dones interessades a participar a l’itinerari formatiu Iria cal que truquin al 93 466 15 65, o es poden adreçar a les nostres oficines centrals del carrer Rafael de Casanova, 40, en horari de 8:30 a 14:30. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte «Treball als barris».

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades