actualitat

  • 5 | 07 | 2012

    L'acte ha estat presidit per l'Alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el rector de la UNED, Juan Antonio Gimeno.

    L’ Ajuntament de Santa Coloma és nou membre del Consorci de la UNED, juntament amb els consistoris de Sant Boi i de Terrassa, el que suposa un pas endavant en la gestió de l’oferta formativa superior a la ciutat i més proximitat per als estudiants matriculats a Santa Coloma, que fins ara s’havien de desplaçar a Terrassa per a realitzar els exàmens i la gestió acadèmica.

    Durant l’acte de signatura l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha destacat que el conveni suposa una “aposta clau per la formació superior a Santa Coloma i el coneixement, fonamentals per a la millora de la igualtat d’oportunitats dels colomencs i les colomenques, especialment en temps difícils”.

    Per la seva part, el Rector de la UNED, Juan Antonio Gimeno, ha destacat “la consolidació d’un model que fomenta la igualtat de condicions d’accés a l’educació i que implica més oportunitats per apropar la ciutadania a la UNED, claus per al foment de l’ocupació”.

    En aquest curs 2011-2012 a la UNED de Santa Coloma han estudiat 1.511 alumnes, que han pogut cursar estudis de Dret, Psicologia, Antropologia, Treball Social, Educació Social, Accés a la universitat per majors de 25 anys i Accés per majors de 45 anys. En els darrers anys ha hagut un creixement d’alumnes a Santa Coloma i d’oferta formativa, que ha culminat amb d’inclusió de l’Ajuntament de Santa Coloma en el Consorci i, per tant, formar part de la Junta Rectora per tenir veu i vot en les decisions.

    Actualment, el Consorci UNED té per objecte la promoció i el desenvolupament de l’educació superior a distància a la província de Barcelona i el desenvolupament cultural de l’entorn. A partir d’ara Santa Coloma s’afegeix a aquesta contribució.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Últims dies per sol·licitar l’ajut de fins a 15.876 € a l’emprenedoria per a joves

    El termini per fer la tramitació electrònica finalitza el 15 de juliol a les 14 hores

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista