actualitat

  • 23 | 03 | 2012

    L’aplicació de metodologies innovadores en la prospecció d’empreses i en la captació d’ofertes per part de la Secció d’Intermediació de Grameimpuls, ha provocat un augment notable de les ofertes que es gestionen per a les persones inscrites a la borsa de treball.

    El passat dia 23 de novembre la Secció d'Intermediació Laboral de Grameimpuls va realitzar una Sessió de treball que tenia com a objectiu fonamental fer una anàlisi crítica, des d'un plantejament constructiu, de tots els aspectes de la secció (organitzatiu, metodològic, recursos,…) per tal de poder realitzar propostes innovadores de millora a implementar.

    Un dels temes que es va treballar a la sessió va ser el de la Captació i la gestió d’ofertes de feina. En aquest sentit es van plantejar noves formes de captació d’ofertes i de l’establiment de relacions amb les empreses cercant la fidelització mitjançant una atenció més personalitzada.

    Els resultats no s’han fet esperar ja que durant el dos primers mesos del 2012  s’han duplicat pràcticament el nombre d’ofertes que s’han gestionat a Grameimpuls, passant de 79 en els mesos de novembre i desembre del 2011, a 140 entre gener i febrer d’aquest any. Aquesta dada té encara més importància, si tenim en compte que els darrers mesos de l’any coincideixen amb les contractacions per la campanya nadalenca per la qual cosa el nombre d’ofertes captada ja era considerat com a positiu.

    Aquest augment en el nombre d’ofertes s’ha reflectit també en una major diversitat en la tipologia dels perfils oferts, donat que a més de les ocupacions “tradicionals” s’han captat d’altres que fins fa uns mesos eren poc significatives entre les persones usuàries de la borsa de treball de Grameimpuls, però que cada cop prenen més  rellevància com són els perfils amb una alta qualificació professional i/o amb nivells formatius superiors.

    El següent pas d’aquest procés d’innovació en l’aplicació de noves metodologies en la millora en la gestió de l’oferta, és augmentar les insercions de les persones derivades incrementant la quantitat de la captació però sense perdre de vista la qualitat de la gestió.

     

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista