actualitat

  • 12 | 04 | 2011
    Des del mes de gener de 2011, la Societat Municipal Grameimpuls està portant a terme el PROGRAMA REINICIA’T. L’objectiu general d’aquest projecte consisteix en afavorir la inserció laboral de les persones participants, totes majors de 50 anys.
    Des del mes de gener de 2011, la Societat Municipal Grameimpuls està portant a terme el PROGRAMA REINICIA’T. L’objectiu general d’aquest projecte consisteix en afavorir la inserció laboral de les persones participants, totes majors de 50 anys. Alhora, ofereix un servei d’acompanyament a aquestes persones, amb la finalitat d’augmentar les seves possibilitats reals de trobar feina.

    En aquests moments estan participant un total de 80 persones de les que 20 ja han aconseguit un lloc de treball. Els sectors en els que han estat contractats són empreses de gestió administrativa, de manipulació, comerç, hostaleria, jardineria, construcció i neteja.

    Al projecte s’ha aconseguit crear un entorn d’intercanvi entre els participants molt enriquidor, on el suport de l’equip tècnic juntament amb la motivació i l’aprofitament de l’experiència adquirida que proporciona l’edat, dona un valor afegit al projecte convertint-lo en clau d’èxit.

    El projecte té un any de durada i preveu atendre unes 120 persones, i s’estableix un objectiu mínim d’inserció del 35%, entenent com a tal una contractació laboral per un període mínim de 6 mesos.

    El PROGRAMA REINICIA’T ofereix un assessorament individual i la possibilitat de participar en sessions grupals on es tracten els següents temes:

    • Com superar amb èxit una entrevista de treball
    • Quins son els canals de recerca de feina
    • Com redactar i enfocar un currículum vitae i una carta de presentació
    • Com superar les proves de selecció de personal (psicotècnics)
    • Quines són les característiques de l’actual mercat de treball
    • Introducció a les TIC (Internet, Windows, Word i Correu electrònic)

    També ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

    Està subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i gestionat per Grameimpuls, SA.
    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista