actualitat

  • 25 | 06 | 2015

    L’oferta formativa per a persones emprenedores i empresàries per aquest segon semestre de 2015 ja està programada.

    Amb l’inici del segon semestre de l'any, Grameimpuls torna a posar a l'abast de les empreses locals i les persones emprenedores eines per desenvolupar les seves idees de negoci i per millorar les competències clau per liderar aquestes iniciatives empresarials.

    Aquest nou cicle formatiu contempla tallers pràctics i sessions informatives en diverses temàtiques: des del màrqueting, passant per les eines 2.0, el finançament, les xarxes socials o les habilitats directives.

    Pel mes de juliol us avancem les següents accions formatives:

    • Màrqueting a Facebook per a empreses i professionals. Dividit en dos nivells, Facebook I (bàsic) i Facebook II, vol ensenyar, de forma pràctica, tot el potencial de promoció dels negocis a través de la xarxa social número 1 del món, així como optimitzar la visibilitat i els beneficis que pot aportar a les nostres empreses, marques o llocs web. Dies 14 i 16 de juliol pel primer nivell, de 14.30 a 16.30 i dies 21 i 23 de juliol pel segon nivell, en el mateix horari.
    • Presentacions interactives amb Prezi. Amb l’objectiu de donar a conèixer una eina que permet realitzar presentacions més atractives, dinàmiques i sorprenents.  Dies 15 i 22 de juliol, horari de 14.30 a 16.30 hores.

    Els seminaris es realitzaran al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101; 08923 – Santa Coloma de Gramenet). Són gratuïts però les places són limitades, per això, cal formalitzar la inscripció prèviament contactant  amb el Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'avinguda de la Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà necessari  aportar les següents dades: nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

    Aquesta formació està organitzada per Grameimpuls amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i amb finançament del Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista