actualitat

  • 17 | 12 | 2015

    Al llarg del mes de gener i febrer, Grameimpuls oferirà cursos per millorar les competències comunicatives de les persones empresàries i emprenedores.

    Les dues accions formatives, organitzades de manera coordinada amb el Centre de Normalització Lingüística L’Heura (CNL L’HEURA), i amb el finançament de la Diputació de Barcelona, són:

    • Parlar en públic: com fer exposicions orals en català. Cada cop tenim més informació i menys temps. Per tant, cal presentar-la de forma concisa, ordenada i atractiva per seduir en qualsevol àmbit. En aquest curs aprendrem les estratègies comunicatives necessàries per elaborar i executar amb èxit una exposició oral, com per exemple persuadir, defensar una idea o presentar un projecte. En definitiva, millorar les nostres habilitats comunicatives.

      Durada: 8 h.
      Horari: de 14.30 h a 16.30 h.
      Dies: dimarts i dijous, des del dia 19 fins al dia 28 de gener.

    • Correu electrònic: com comunicar millor. Escriure un correu correctament, de forma clara, precisa, formal, no és tan senzill. La llengua és la millor carta de presentació de l’empresa i els correus han de transmetre professionalitat i estar adequats als nostres interlocutors. Amb aquesta píndola formativa milloraràs la teva comunicació en català.

      Durada: 8 h.
      Horari: de 14.30 h a 16.30 h.
      Dies: dimarts i dijous, des del dia 16 fins al dia 25 de febrer.

    L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviar un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, data de naixement, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista