actualitat

  • 30 | 01 | 2017

    Grameimpuls en col·laboració amb l’Associació Mundus, inicia el projecte de mobilitat Erasmus + “GRAMENET STEP OUT”.

    El projecte GRAMENET STEP OUT (GSO) preveu la mobilitat en pràctiques en empreses  europees, en dues fases, 2017 i 2018, d’un total de 6 alumnes que hagin realitzat un certificat de professionalitat d’alguna de les especialitats formatives que ofereix Grameimpuls a la seva programació.

    Els alumnes participants del projecte GSO podran realitzar una estada d’un mes de pràctiques en una empresa d’Itàlia o de Polònia, on podran complementar els coneixements tant de l’ofici com de l’idioma adquirits durant el seu període formatiu.

    Prèviament a l’estada a l’estranger, les persones participants han de realitzar un mòdul de 20 hores d’anglès, italià i/o polac. També es realitzaran mòduls formatius d’interculturalitat, prevenció de riscos i orientació laboral.

    Els participants tindran un seguiment, durant l’estada a l’empresa d’acollida, per part de l’equip de professionals de Grameimpuls i de l’Associació Mundus.

    Tot el procés de formació, trasllat, estada i manutenció està subvencionat pel programa Erasmus + i són  Grameimpuls i Mundus qui realitzen les gestions amb el país i empreses on es realitzaran les pràctiques.

    La participació en aquest projecte de pràctiques a l’estranger és un valor afegit als certificats de professionalitat que ofereix Grameimpuls, per a la millora de l’ocupabilitat dels participants. Els certificats de professionalitat que es poden acollir al projecte GRAMENET STEP OUT, són els associats a les especialitats d’Hostaleria, Administració i Gestió d’Empreses, Informàtica i comunicacions, Serveis socioculturals i a la comunitat, Comerç i màrqueting, Instal·lació i manteniment en edificis, entre d’altres. 

    El projecte GRAMENET STEP OUT, està subvencionat per la Comissió Europea a través del Servei Espanyol per a la Internacionalització de la Educació (SEPIE), Organisme Autònom depenent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, actuant com a Agència Nacional de gestió, difusió, promoció i estudis d’impacte del programa Erasmus +.

    Mes informació a Grameimpuls al  carrer Rafael Casanova, 40 de dilluns a dijous de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00 i divendres de 9.00 a 14.00 h.  

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista