actualitat

  • 5 | 04 | 2018

    Tret de sortida a la segona edició del programa ‘Mentoring’ a Santa Coloma

    L'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, destaca la importància d'una iniciativa que permet posar en contacte persones emprenedores amb empresaris/àries amb experiència

    L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha presidit aquest dijous a la tarda la presentació de la segona edició del programa Mentoring, una iniciativa que posa en contacte persones emprenedores amb empresaris/àries amb experiència. Parlon ha destacat la importància d’una iniciativa que ajuda a fomentar l’emprenedoria a la ciutat.

    El Centre del Riu ha estat l’escenari de la presentació de la segona edició del Mentoring. A més de l’alcaldessa, ha assistit a l’acte el primer tinent d’alcaldessa i president de Grameimpuls, Esteve Serrano, el director de la Fundació Autoocupació, Guillem Aris i la coordinadora del programa de Mentoring de la Fundació Autoocupació, així com la segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Adrià, Filo Cañete .

    La trobada ha servit per donar conèixer la iniciativa a través de casos reals de mentoratge de la primera edició. En aquest sentit, els i les participants han explicat el procés i de quina manera els seus mentors i mentores els han ajudat. L’acte ha finalitzat amb un networking.

    Segona edició amb novetats

    L’edició d’enguany té dues novetats. D’una banda, l’eliminació del límit d’edat, a diferència la prova pilot, que era de 35 anys. D’una altra, l’acompanyament serà aplicable en qualsevol moment de la vida de l’empresa, sense necessitat que aquesta sigui de nova creació.

    Aquesta és la segona vegada que es posa en marxa el programa, que Grameimpuls desenvolupa amb Sant Adrià de Besòs. A la primera edició es va realitzar 5 matchings, és a dir, 5 parelles de mentors/eres i emprenedors/eres. El programa té el suport de la Fundació Autoocupació, la xarxa Youth Business International i la Diputació de Barcelona.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    32 noves contractacions a través dels plans d’ocupació

    Els contractes tindran una durada d’entre els 4 i els 6 mesos

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista