actualitat

  • 23 | 03 | 2015

    Grameimpuls torna a programar aquesta acció formativa amb l'objectiu de millorar les competències digitals de les persones emprenedores.

    Les noves tecnologies han possibilitat una nova manera de relacionar-nos amb els organismes públics, més còmode i àgil, i tot, gràcies a l'obtenció del certificat digital que permet a les persones empresàries trametre de manera telemàtica la majoria d'obligacions fiscals i de Seguretat Social, entre d'altres.

    El dia 7 de maig  de 16.00 a 20.00h al centre d'empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) s'impartirà la formació Utilització simple i eficient de certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica d'una manera pràctica, amb la finalitat d'introduir les eines i mecanismes que facilitin la implantació i l’ús dels 3 temes, aportant aplicacions gratuïtes i explicant-ne el funcionament.

    L’objectiu és que els participants comprovin els avantatges d’emprar aquestes eines i, que una vegada finalitzada la formació, entenguin què són i com funcionen per  implantar-les, si així ho decideixen, a les seves organitzacions.
    L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

    Aquesta acció formativa pertany al Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, emmarcat al programa Catalunya Emprèn. Està subvencionada per la Diputació de Barcelona, pel departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista