actualitat

  • 3 | 03 | 2015

    Més de 140 dones en situació d’atur podran participar dels itineraris específics d’acompanyament a la inserció laboral i de les 20 píndoles formatives, que es realitzaran al llarg d’aquest any.

    Des de Grameimpuls es treballa per impulsar a través dels programes formatius i ocupacionals la incorporació de les dones al mercat de treball, prioritzant les que pateixen o han patit violència de gènere. Les píndoles formatives permeten apropar les dones a les tecnologies de la comunicació i la informació, les xarxes socials i potenciar el treball individual i en grup, per identificar els objectius professionals i els camins per assolir-los.

    L’àmplia bateria de programes que executarà Grameimpuls durant el 2015, compta amb metodologies específiques per treballar amb les dones. Així tant les dones joves, com les dones amb discapacitat, les aturades de llarga durada, les majors de 45 anys, les que volen incorporar-se de nou al mercat de treball, les que volen crear la seva empresa, les que ja tenen constituïda una empresa, en definitiva, les dones poden trobar el recurs necessari a les seves necessitats ocupacionals i/o empresarials.

    La coordinació amb el Centre d’Informació i Recursos a les Dones (CIRD), de l’Ajuntament de la ciutat, permet intervenir i oferir els recursos de que es disposen per a les dones que pateixen violència de gènere, realitzant un seguiment específic de suport a la seva incorporació al mercat de treball.

    També és objectiu d’aquest 2015, reforçar els fonaments del treball fet en el vessant de la formació, l’ocupació i la sensibilització del teixit productiu vers la igualtat de gènere. Tot i que la conjuntura no sigui favorable, es continua sensibilitzant el món empresarial així com a la ciutadania en general i al col·lectiu de dones en particular, de la importància i la necessitat de la presència de la dona en el mercat de treball. Una presència en tots els àmbits de l’economia, prenent decisions i aportant coneixement, com a emprenedora, com a empresària, com a treballadora per compte aliè o com a directiva.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista