actualitat

  • 29 | 01 | 2015

    Durant el mes de febrer tindrà lloc l'acció formativa Emprendre en femení dirigit a dones emprenedores i empresàries del territori.

    Grameimpuls i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de gènere de l'Ajuntament porten anys apostant per generar espais a la ciutat que facilitin la visibilització de les dones emprenedores i empresàries i que mostrin les dificultats que els són inherents però també les oportunitats que té el talent femení. Durant l'any 2015 ambdós ens públics tornen a sumar esforços per organitzar conjuntament  l'acció formativa Emprendre en Femení.

    La formació tindrà lloc els dies 11, 18 i 25 de febrer al Centre d'Empreses de Can Peixauet en horari de 14.30 a 16.30h. L'objectiu serà extreure l'essència del que significa “emprendre com a dona” veient els punts forts, els valors que empenten les dones però també aprofundint en el talent i lideratge femení i en les actituds necessàries per emprendre. S'indagarà en les emocions i com els afecten aquestes a les decisions que prenen per aprendre a gestionar-les.

    L'encarregada de  dirigir aquest espai de reflexió serà l'empresària colomenca Raquel Caballero, amb una dilatada experiència al camp de la gestió emocional i en la temàtica de dona emprenedora. Durant el taller la consultora treballarà per potenciar la creativitat i l'expressió en públic de les participants des d’un vessant pràctic i participatiu alhora que incorpora la perspectiva de gènere.

    L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviar un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa. Per més informació sobre el curs podeu consultar aquest enllaç.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista