actualitat

  • 18 | 12 | 2014

    Grameimpuls inicia el procés de selecció de les persones que vulguin participar en la nova edició del programa “Joves per l’ocupació 2014-2015”. 

    Grameimpuls participa a la nova convocatòria del programa “Joves per l’ocupació”, que abasta des de desembre de 2014 i fins a finals de desembre de 2015, i que s'adreça a persones de 16 a 24 anys que no han acabat l’ESO o bé que l’han acabada però no han continuat estudiant, i també als menors de 30 anys amb un grau de discapacitat igual o superior al 33% i amb el mateix perfil formatiu que el grup anterior.

    El programa pretén donar una nova oportunitat de formació, en alguna de les 6 especialitats programades, al col·lectiu al qual s’adreça per mirar d’incrementar-ne les seves possibilitats d’accés al món laboral amb la tutorització i l’acompanyament a la inserció.  A més ofereix l’opció de realitzar pràctiques en empreses si d’aquesta manera s’afavoreix la inserció laboral.

    Grameimpuls  comença el procés de selecció de les persones que compleixin el perfil de destinataris del programa i que vulguin participar en ell. Per optar-hi hauran d’estar inscrits al Registre d’Informació de Garantia Juvenil de Catalunya. Alhora, hauran d’estar inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació, sense feina ni participar en cap activitat d’educació i/o formació.

    Més informació a les oficines centrals de Can xiquet al carrer Rafael Casanova número 40 de Santa Coloma de Gramenet, en horari de 8.30 a 14.00 i de 15.00 a 17.00 hores de dilluns a dijous i els divendres de 9.00 a 14.00 hores.

    Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Últims dies per sol·licitar l’ajut de fins a 15.876 € a l’emprenedoria per a joves

    El termini per fer la tramitació electrònica finalitza el 15 de juliol a les 14 hores

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista