actualitat

  • 17 | 12 | 2014

    L’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) de Grameimpuls presenta per al primer trimestre  de 2015 un nou curs de cuina per a persones aficionades en una nova edició de ‘Passió per la cuina’.

    Any nou i nova proposta de temporada a l’Escola de Restauració Santa Coloma. El nou curs de cuina per a persones aficionades ja ha obert el període d’inscripcions. A partir del 29 de gener s’iniciarà el curs que constarà de 8 sessions que es realitzaran a l’ERESC (av Primavera s/n)  els dijous en horari de tarda (de 17.30 a 19.30) amb el següent programa:

    • 29 de gener – Peix de temporada: La Rajada
    • 5 de febrer – El pollastre, el conill i la xocolata: sessió de dedicada a la cuina tradicional catalana
    • 12 de febrer – Cuina fusió: Barreja de cultures al plat
    • 19 de febrer – Quaresma Gastronòmica: Elaboració d’un menú complet d’aquest tipus de cuir
    • 5 de març – Fem formatge i codonyat
    • 12 de març – Cuina de Mercat: Les llegums. La tradició posada al dia.
    • 19 de març – Calçots a la taula: Cuina de producte
    • 26 de març – Cuina dolça: Preparem un Saint-Honoré de xocolata blanca i gerds.

    En les sessions es degustaran els plats elaborats amb el maridatge més adient. El preu del curs és de 160€. Més informació trucant al 93 392 91 05.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Vull tancar el meu negoci. Com ho puc fer?

    Reempresa i el PAE són dos recursos que gestiona la nostra Àrea d’Emprenedoria i Empresa que ajuden a posar-hi el punt i final a una activitat

    El PAE de Grameimpuls tramita 60 noves altes l’any 2024

    De gener a desembre, s’han creat 18 societats mercantils

    Quan ho diu la veu de l’experiència

    El programa Mentoring posa en contacte professionals amb experiència empresarial amb persones autònomes que es troben en una fase inicial del seu projecte