actualitat

  • 15 | 09 | 2014

    El blog constitueix un aparador perfecte pels projectes empresarials femenins alhora que una font d'inspiració per altres dones.

    Avui dia ningú dubta que Internet és un aparador obert al món ni que ha estat la principal responsable de la creació d'un nou paradigma de les relacions. Per tot això, Internet s'erigeix com una oportunitat per fer visible l'activitat emprenedora de les dones, que fins ara ha tingut una presència mínima als mitjans de comunicació tradicionals.

    Les dones es troben necessitades de referents empresarials, però de referents femenins que puguin connectar amb els seus desitjos, inquietuds i maneres de veure el què ha de ser una empresa i com s'ha de gestionar i, aquests paral·lelismes, no els troben en els referents empresarials masculins segons adverteixen els estudis des de fa temps. Durant el mes d'octubre tindrà lloc el taller Blog i Planes Web per a dones emprenedores on la consultora colomenca Noemí Jansana ensenyarà com fer ús del WordPress per crear un blog propi i explicarà com obtenir un espai a la xarxa.

    El taller està co-organitzat per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Gènere de l’Ajuntament i per Grameimpuls. Tindrà una durada de 15 hores i s'impartirà els dies 6, 8, 13, 15, 20 i 22 d'octubre al Centre d'Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101) en horari de 14:15 a 16:45 h.

    L'assistència a la formació és totalment gratuïta però les places són limitades. La inscripció pot realitzar-se a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls,SA (Av. Generalitat, 99-101) o enviant un correu electrònic amb les seves dades a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

    Aquesta acció formativa pertany al Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom, emmarcat al programa Catalunya Emprèn. Està subvencionada pel departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya dins del programa marc Catalunya Emprèn i amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu.

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista